Over Ons

Over ons

Gemotiveerd personeel

Wij zijn representatief, professioneel en trots op wat wij doen!

Binnen het team waarin wij werken stellen wij collegialiteit en het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Door gemotiveerd personeel en wederzijds respect hebben wij een goede werksfeer op de werkvloer en is er goed contact tussen de planning en de chauffeurs op de weg.

Ponit Transport optimaliseert de dienstverlening door ergonomisch werken. Hierdoor hebben wij de juiste balans tussen onze medewerkers en onze dienstverlening.

In goede handen

Snel inzetbaar

Ponit Transport is het transport voor al uw zendingen. Wij weten van aanpakken en zijn snel inzetbaar. Een poststuk, een pakket, een pallet of 33 pallets? Uw zending is bij ons in goede handen. Voor service rijd je met Ponit Transport!

Klanten voorop

Optimale dienstverlening

Ponit Transport stelt direct contact met de klanten voorop. U wordt 24/7 door ons te woord gestaan en heeft altijd een vast contactpersoon.

Het verhogen van de interne tevredenheid levert u de optimale dienstverlening en levert ons tevreden klanten.

Volgsystemen

Actuele situatie

Stilstand is kostbaar daarom zijn wij altijd onderweg!

Ponit Transport is een flexibel transport bedrijf voor grote en kleine zendingen. Er is daarom altijd een geschikt vervoersmiddel voor u beschikbaar.

Onze auto’s zijn uitgerust met volgsystemen en mobiele communicatie. Hierdoor hebben wij altijd een overzicht van de actuele situatie van uw zending.